DECCO STONE DOO TEŠANJ

  Umjetni dekorativni kamen na vjerodostojam način zamjenjuje prirodni kamen u izgledu, teksturi kao i boji, da je veoma teško uočiti razliku. Njegovom primjenom pri oblaganju vanjskih i unutrašnjih površina, dobijate kao rezultat znatno veću estetičnost i funkcionalnost prostora, što vam pruža mnogo ugodnosti kako u vašem domu, tako i radnom okruženju.

  Stone 1 – Bijeli

  Naš umjetni dekorativni kamen se proizvodi od čistog drobljenog kamena i kamene prašine. Uz prirodne materijale koriste se specijalna veziva koja daju još veću du-gotrajnost našem proizvodu. Osim što se radi na bazi cementa kao najboljeg vezi-va, u našem proizvodu koristimo mineralne oksidne boje, čime postižemo dodatnu čvrstoću.

  Stone 1 – Crni

  Proizvod koji vam nudimo se može postavljati na vanjskom i unutrašnjem dijelu vašeg doma i radnog prostora. Mogućnost njegove primjene je neiscrpna, od djelimičnog do potpunog oblaganja exterijera i enterijera. Dostupan je u dva različita uzorka,te svaki od njih ima svoju paletu boja. Nezapaljiv je i otporan na vremenske uslove. Garancija je 10 godina.

  Stone 2 -Bijeli Mosaic

  Prednost umjetnog u odnosu na prirodni dekorativni kamen:

  – Povoljnije cijena proizvoda i ugradnje

  – Veliki izbor boja i modela,

  – Manja težina, te se iz tog razloga može postavljati i na površine gdje sa pri-rodnim kamenom nije moguće,

  – Veća iskoristivost – otpad pri postavljanju je znatno manji nego kod prirodnog kamena.

  Stone 2 – Bež Mosaic

  Adresa: Vukovo 32, Tešanj

  Broj telefona: 061-608-961, 032-943-223

  Email: decco.stone.tesanj@gmail.com