Madrac Memory 4+16

Najpopularnija kombinacija pjena u Svijetu!

Ako želite svome tijelu pružiti osjećaj udobnosti, ovo bi bio idealan madrac za Vas. Vrlo često obavljajući svakodnevne aktivnosti izloženi smo stresu, naši mišići postaju napeti, te im je nužno opuštanje tokom noći. Memory pjena korištena pri izradi ovog madraca će, na osnovu svojih osnovnih karakteristika koje se ogledaju u prilagođavanju obliku Vašeg tijela i njegovoj temperaturi, osloboditi Vas od napetosti i na taj način omogućiti opuštenost tokom spavanja. 

Memory pjena kao takva, je imala široku primjenu u medicini zbog svog antidekubitalnog djelovanja, te se pokazala izvrsna za ublažavanje bolova i teskoća nakon operacija, dok se danas najviše koristi za unaprijeđenje kvaliteta sna u industriji sistema za spavanje. U ovom madracu smo memory pjenu kombinirali sa čvrstim slojem pjene kako bi Vaše tijelo u konačnici bilo u anatomski zdravom položaju. Madrac ima skidivu navlaku sa patent zatvaračem koju je moguće prati. Madrac je visine cca 20 cm.

  • Visokokvalitetna navlaka sa antialergijskim svojstvima periva na 30°C  izrađena od tkanine koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex standarda
  • Navlaka sa patent zatvaračem
  • Madrac rađen u kombinaciji memory pjene i pjene normalne tvrdoće u osnovi
  • Termoaktivna memory pjena prilagođava se induvidualnoj konturi tijela, te osigurava izuzetnu udobnost i opuštenost
  • Ametist tretman navlake madraca

Proizvođač: Delibašić Poliuretani d.o.o.

Kategorija: Madrac sa memory pjenom