Maoles; Dobar proizvod i zadovoljan kupac najbolja su reklama

slika7Prilikom uređenja prostora kojeg želite opremiti većinu ne zadovoljava industrijski proizveden namještaj. Ako imate potrebu da uredite Vaš dom ili poslovni prostor prema Vašim željama i idejama Fabrika namještaja Maoles je upravo specijalizirana za to, da ponudi optimalna rješenja za opremanje prema svačijem  ukusu.

Fabrika namještaja Maoles nudi namještaj iz vlastite proizvodnje izrađen na najsavremenijoj tehnologiji od vrhunskih materijala i najkvalitetnijih okova sa prihvatljivim cijenama.

Individualnim pristupom prema svakom kupcu Maolesov namještaj stavlja akcenat prije svega na funkcionalnost, udobnost i moderan dizajn.

Fabrika namještaja Maoles ovih je dana proslavila 12. godinu uspješnog poslovanja. Maoles ima već izgrađeno ime u sferi izrade pločastog i namještaja od punog drveta. Firma je registrovana u Konjicu, a nalazi se sa svojim proizvodnim pogonom i salonom namještaja u Vrapčićima   bb – Mostar,  pored  magistralnog puta M 17. Ono čime se Maoles posebno izdvaja jeste činjenica da je većina radnika tu od osnivanja fabrike, i za ¨“Maoles“ su radnici osnovni i glavni nosioci razvoja cjelokupne proizvodnje i prodaje. Svi uposlenici su motivirani željom da se Vi u Vašem privatnom ili poslovnom prostoru osjećate udobno i ugodno okruženi njihovim namještajem, i da prije svega uživate u njegovom dizajnu i funkcionalnosti.

“Maoles”  se bavi proizvodnjom i prodajom kuhinja, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, američkih plakara, ugradbenih ormara,  drvenih kreveta od  hrastovog, bukovog ili nekog drugog drveta, klub stolova, trpezarijskih stolova, komoda  i vitrina za dnevni boravak, predsoblja, ormarića za  obuću, gazišta  za stepenice, sobnih vrata sa štokom od drveta i furniranim krilom vrata.  Također opremaju poslovne prostore, vrtiće/obdaništa i škole, staračke domove, bolnice,  studentske domove,  hotele, restorane, apartmane,  frizerske salone,  svadbene salone  i dr.  Dostavu i montažu vrše u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali i u inostranstvu.

Neke od najrespektabilnijih ustanova u državi kompletno su opremljene namještajem s potpisom Maolesa. Objekti u Norveškoj i SAD-u opremljeni su domaćim namještajem proizvedenim u „Maolesu“, i trenutno rade na proširenju svojih kapaciteta, kako bi nastavili uspješan izvoz u zemlje EU.

„Dobar proizvod i zadovoljan kupac najbolja su reklama“, riječi su dipl. maš. ing. Osmana Macića vlasnika Fabrike namještaja Maoles. Ono što se posebno ističe pored kvaliteta namještaja jeste i dobar dizajn, koji je prepoznatljiv na tržištu. „Maoles“ je već odavno domaći brend, a dobar proizvod je ono što ih izdvaja na tržištu drvne industrije.

Uskoro u „Maolesu“ počinje i praznično sniženje proizvoda. Više informacija o tome moći će se naći na stranici www.maoles.com.