Mostarski BOSSIN: Upornim radom do zadovoljnog kupca

Mostarska kompanija BOSSIN d.o.o. je izlagala na sajmu Interio-Exterio u Sarajevu. Osnovna djelatnost firme je proizvodnja proizvoda od betona. Tom djelatnošću se bave od 1989. godine. Imaju veoma bogat asortiman betonskih proizvoda za uređenje vanjskih prostora. Proizvodi su dizajnirani u duhu evropskih trendova u ovoj djelatnosti.

4cca3a41-9a82-4cdf-b5f7-281b3dcf2746bosin2Kvaliteti proizvoda se poklanja veliki značaj. Proizvodi su usuglašeni s BAS EN standardima.

Za sve proizvode imaju standard kvalitete.

BOSSIN proizvodi su ugrađeni na velikom broju značajnih objekata u BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori. Izvozili su još i u Sloveniju, Švedsku, Austriju, Srbiju. U Hrvatskoj robu plasiraju preko vlastitog skladišta u Opuzenu.

47ee320f-23f5-44e9-808b-f6e340c36dc2bosin3BOSSIN je u zadnje tri godine značajno investirao u opremu i alate za proizvodnju kvalitetnih proizvoda. Kapacitet proizvodnje je fleksibilan i osposobljen za raznorazne tržišne izazove. Nastup na sajmu u Sarajevu je bila promocija palete BOSSIN proizvoda na tržištu Sarajevskog kantona. Poslovanjem su, prema riječima direktora Ante Bošnjaka, zadovoljni, ali ne i oduševljeni.

Opće stanje u gospodarstvu je u krizi. BOSSIN se opredijelio za uporan rad u cilju poboljšanja ponude na zadovoljstvu kupaca.

BOSSIN svoje proizvode temelji na misli ” U skladu s prirodom”.

Ekopak je Bossinu dodijelio znak ”Zelena točka” kao dokaz o ekološkom zbrinjavanju ambalažnog otpada.