Pero Gudelj: Novih 1000 radnih mjesta

 “Samit predstavlja vrhunski događaj za sve ljude koji doprinose razvoju i kreiranju pozitivne slike o poduzetništvu i zato sam zaista sretan i zahvalan na dodijeljenom priznanju. Za mene osobno, to znači da je moj životni projekt – FIS, sa trenutno 3100 uposlenika, prepoznat kao bitan čimbenik u razvoju bh. gospodarstva i regije”,poručio je Gudelj, vjerujući da će to biti kvalitetan podstrek za planirani nastavak razvoja poduzeća, posebno proizvodnog sektora.

“Evo, prilika je da najavim još 1000 radnih mjesta u proizvodnji namještaja u narednih 10 godina. Nadam se da će i državne institucije konačno prepoznati značaj domaće proizvodnje i na najbolji način biti podrška razvoju bh. gospodarstvo”, poručio je on,

Podsjećamo, u Dubrovniku je proteklog vikenda ovaj događaj na jednom mjestu okupio sve one koje predvode ekonomski i društveni razvoj u regiji, osobe koje u gospodarski sustav unose ogromnu količinu energije i kreativnosti, talenta i sposobnosti da budu lideri i istinski motivatori.