Vitinka AD Kozluk

  Kompanija Vitinka je najveći proizvođač mineralne izvorske vode i osvježavajućih bezalkoholnih napitaka u zemlji.

  Poslovna priča preduzeća koje danas broji preko 200 zaposlenih počela je sada već daleke 1974. godine i uspješno traje i danas, a svi pokazatelji govore kako ono ima veoma izvjesnu budućnost. Te godine u Kozluku, kod Zvornika, otvorena je današnja fabrika mineralne vode i bezalkoholnih pića, a pored mineralne vode, koja je u vrijeme osnivanja fabrike bila jedini proizvod, danas se u fabrici u Kozluku proizvodi i puni više različitih gaziranih osvježavajućih bezalkoholnih pića.

  Pored fabrike u Kozluku, gdje je i sjedište kompanije, Vitinka svoj proizvodni pogon ima i u Raševu, gdje se vrši flaširanje negazirane, prirodne, zdrave i izvorske vode Vivia, te drugih negaziranih osvježavajućih bezalkoholnih pića.

  U svom portfoliju Vitinka danas ima osam brendova koje je dugo i pažljivo gradila na osnovu vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna i kreativne komunikacije. Snagu brendova potvrđuju brojne nagrade i priznanja osvojena na domaćim i regionalnim sajmovima, priznanja od strane nezavisnih istraživačkih agencija ali i dugogodišnja vjernost kupaca. Vitinkini proizvodi postali su neizostavni dio svake porodice, svakog domaćinstva.

  Adresa: Braće Pišteljića 22, 78 000 Banja Luka

  Broj telefona: +387 51 921 584

  Email: marketing@vitinka.com

  Web stranica: Vitinka