WIMEL d.o.o.

  Višegodišnje uspješno iskustvo u oblasti građevinarstva, rezultiralo je osnivanjem porodičnog preduzeća  WIMEL d.o.o. čija je osnovna djelatnost proizvodnja građevinskih ljepila i maltera namjenjenih za završne radove u građevinarstvu. Naše sjedište je u Industrijskoj zoni Velagići, u općini  Ključ, gdje se na 1200m² nalazi uprava, proizvodni pogon  i skladište. Prozvodni pogon je baziran na automatizovanoj proizvodnji i edukovanim, stručnim uposlenicima, a svakodnevno u našem laboratoriju vršimo kontrolu kvaliteta sirovina i gotovih proizvoda. Pružamo neophodne resurse za sprovođenje Sistema menadžmenta kvalitetom: stečeno znanje i iskustvo, odgovarajuće obučene  radnike i potrebne materijalne resurse.

  Tehnološki proces uključuje tri cjeline:

  • Prerada agregata
  • Proizvodnja maltera
  • Proizvodnja ljepila

  Wimel d.o.o. primjenjuje sistem upravljanja u skladu sa ISO 9001:2015 za proizvodnju građevinskih ljepila i maltera. Filozofija našeg privrednog društva je kvalitet, odnosno pružanje usluga na visoko profesionalnom nivou, kao i poštovanje klijenata i njihovih zahtjeva na najbolji mogući način. Misija preduzeća Wimel d.o.o. se ogleda u stvaranju kvalitetnih proizvoda, i kroz naš proizvodni asortiman obezbjediti vrhunske rezultate u skladu sa standardima po kojima poslujemo. Naša vizija je da budemo sinonim za preduzeće koje stalno postavlja više ciljeve i standarde, i samim tim naš brend pozicionirati na područje regije i Evrope.  Wimel d.o.o. svoju viziju i misiju ostvaruje stručnim radom, razvojem i inoviranjem usluga, metoda i postupaka u procesima rada i poslovanja sa ciljem zadovoljenja potreba svojih klijenata.

  Zašto WIMEL d.o.o.? WIMEL d.o.o. je bosansko-hercegovačko preduzeće i kupovinom naših proizvoda pomažete razvoju domaće privrede.

  Kupuj 387, gradi BiH!

  Adresa: Industrijska zona Velagići bb, 79280 Ključ, BiH

  Broj telefona: +387 37 674 354
  Email: wimeldoo@gmail.com wimel.kljuc@bih.net.ba

  Web stranica: Wimel