Zavirite u pogone jedne od najuspješnijih firmi u BiH

Igman, u kojem trenutno radi gotovo 1.000 žena i muškaraca, jedna je od samo pet svjetskih adresa koje zadovoljavaju najstrožije standarde kvaliteta i sigurnosti u oblasti visokosofisticirane proizvodnje.
150311026.1_xl (1)
“Potražnja za Igmanovim proizvodima na inozemnom tržištu odraz je nesumnjivog kvaliteta, 65-godišnje tradicije, industrijskog znanja i truda naših radnika, naših majstora i inžinjera”, naveli su iz ove uspješne kompanije.

Igman je nakon rata prebrodio najteža vremena u svojoj povijesti, ali radom, trudom, znanjem i povjerenjem uspjeli su se oduprijeti

“Bili smo zaboravljeni. Svijet je mislio da više ne postojimo. Prije svega, vjerovali smo u ljude, znanje i to nam se vratilo na jedan lijep način. Već pet godina živimo od svog rada, imamo interesantan asortiman i proizvodni program, iskustvo i tradiciju”, kaže za Klix.ba Đahid Muratbegović, direktor PD Igman.

150311026.2_xlSkoro hiljadu porodica živi zahvaljujući uspjehu Igmana i sve obaveze prema radnicima i dobavljačima se redovno izmiruju.

“Finansijska situacija je sasvim solidna, nemamo kredita, sa kupcima ugovaramo poslove i imamo sjajno međusobno povjerenje. Vjerujemo da će se ovaj trend nastaviti i u buduće”, kaže Đahid Muratbegović.

Igman svoje proizvode izvozi u pedesetak zemalja svijeta na pet kontinenata.